Onze aanpak

De eerste stap in duurzame verandering is het verkrijgen van inzicht in de huidige duurzaamheid. We werken samen met verschillende leveranciers van tools om inzichten te kunnen verschaffen en ontwikkelen programma’s op maat met onderstaande elementen:

Stap 1

Inzicht in jouw huidige duurzame bedrijfsvoering: We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf. Samen brengen we in kaart welke duurzame initiatieven er momenteel plaatsvinden en waar er ruimte is voor verbetering. Deze bewustwording vormt de basis voor verdere groei en succes.

Stap 2

Nieuwe duurzame doelen stellen: Na het verkrijgen van inzicht stellen we samen nieuwe duurzame doelen voor jouw bedrijf. We helpen je bij het formuleren van haalbare en meetbare doelstellingen die passen bij jouw visie en waarden. Deze doelen vormen de kompasnaald voor jouw duurzame transitie.

Stap 3

Transitie naar duurzaamheid: Nu is het tijd om actie te ondernemen. We begeleiden je bij het implementeren van duurzame praktijken binnen jouw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om het verminderen van jouw ecologische voetafdruk, innovatie, gedragsverandering of het gebruik van hernieuwbare energiebronnen – wij staan klaar om je te ondersteunen tijdens deze spannende transitie.

Stap 4

Impact maken: Het uiteindelijke doel van Het Waardebureau is het creëren van een positieve impact. We helpen je bij het meten en communiceren van jouw duurzame prestaties. Samen brengen we jouw inspanningen in de spotlight, zodat je niet alleen een verschil maakt binnen jouw bedrijf, maar ook in de samenleving en de wereld om ons heen.

“We do not inherit the Earth from our ancestors; we borrow it from our children.”

Meer weten?

Wil je ook een bijdrage leveren aan de verduurzaming van het bedrijfsleven in Nederland? Neem contact met ons op en laten we samen stappen zetten naar een duurzamere toekomst!